Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Roseboom Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Roseboom Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Roseboom Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Roseboom Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Roseboom Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Roseboom Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Roseboom Tweewielers 2019.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Woensdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Donderdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Vrijdag:  9:00 uur - 21.00 uur
Zaterdag:  9.00 uur - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Van dinsdag t/m vrijdag hebben we van 12:30 tot 13:30 lunchpauze.


Facebook


Financiering