Loekie

Loekie-kinderfietsen

Fietsen is niet alleen leuk maar ook gezond. Hoe meer een kind beweegt, hoe beter. En wat is een betere stimulans dan een nieuwe fiets? De kinderfietsen van Loekie zijn er voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Van een loopfiets tot aan een trendy prinsessenfiets of stoere jongensfiets.

Veilig fietsen

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij Loekie, al meer dan dertig jaar is Loekie dé specialist op het gebied van kinderfietsen. De onderdelen zijn afgerond en goed afgeschermd, zoals de kettingkast, zodat een kind zich nergens aan kan bezeren. Ook heeft iedere kinderfiets van Loekie een veilig remsysteem, met de standaard terugtraprem en één of twee extra handremmen wordt de remkracht vergroot. De fietsen hebben ook extra brede banden waardoor het kind stabieler zit. In combinatie met een juiste zithouding zorgt het ervoor dat een kind zich helemaal volledig kan concentreren op het sturen en het verkeer.

Jongens- en meisjesfietsen

Loekie heeft voor meisjes tot negen jaar prachtige meisjesfietsen in allerlei varianten. Zo zijn er de trendy sportieve modellen voor de stoere meisjes, maar ook prinsessenfietsen voor de ‘echte’ meisjes. De modellen zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren. Ook heeft Loekie jongensfietsen die aansluiten bij ieder type jongen. Fietsen waarmee gecrosst en gestunt kan worden. En daarnaast ook diverse modellen die geschikt zijn voor alledaags gebruik zoals het fietsen naar school of de sportvereniging. Ook alle jongensfietsen zijn in verschillende stoere kleuren te verkrijgen.

Welke maat?

Loekie-dealers geven advies over de juiste fietsmaat voor een kind. De fietsmaat wordt weergegeven in het aantal inches van het wiel. Vaak is het lastig in te schatten welke inch-maat het beste bij een kind past. Loekie geeft daarom op handige wijze weer, aan de hand van leeftijd en kledingmaat, welke inch-maat het best passend is bij een kind. Dit geldt voor zowel jongens- als meisjesfietsen.

  • 12 inch (3 tot 4 jaar) - kledingmaat 92-98
  • 16 inch (4 tot 6 jaar) - kledingmaat 104-116
  • 18 inch (4 tot 8 jaar) - kledingmaat 122
  • 20 inch (5 tot 8 jaar) - kledingmaat 128
  • 22 inch (5 tot 9 jaar) - kledingmaat 134

Een leuk alternatief, voor als een kind nog geen 3 jaar is, is een loopfietsje. Sportief en leuk! Jongens en meisjes kunnen zo al vanaf 2 jaar op een echte Loekie ‘fietsen’.

Tips

Een nieuwe kinderfiets kopen is een feest. De Loekie-dealer zorgt ervoor dat een kinderfiets ook echt goed past bij een kind. Let bij de aanschaf van een kinderfiets op de volgende punten:

  • Koop de fiets niet te groot, het is gevaarlijk als een kind niet met zijn of haar voeten bij de grond kan
  • De ideale fiets heeft een stuurbreedte die gelijk is aan de schouderbreedte van het kind
  • In het begin fietsen kinderen nog niet stabiel. Een fietshelm is dan ook aan te raden


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 


Facebook


Financiering