Bovag fiets lease

Bovag fiets lease


Bovag fiets lease


Bovag leasefiets

Fris en Fit naar je werk op de BOVAG Leasefiets

Zo’n 40 % van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 km. Toch houdt iets ons tegen om deze relatief korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!! Deze e-bike naar keuze wordt, met een operational lease, via de werkgever betaald en kan zonder zorgen e onderhoudskosten door de werknemers worden gebruikt.

Iets voor jou?
Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar en van je werk fietsen? Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel héél makkelijk: jouw werkgever faciliteert het en jij kan direct opstappen! Je kunt kiezen voor een gewone e bike of zelfs de supersnelle speed bike, volledig uitgerust zoals jij dat wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp gedurende de lease termijn.

Zo regel je een BOVAG Leasefiets
Kom naar onze showroom en wij geven je het beste advies

  • Zoek de e-bike uit inclusief de eventuele opties
  • Wij vragen voor de door jouw gekozen e-bike een offerte aan bij BOVAG Leasefiets
  • In de offerte staat aangegeven wat de leaseprijs per maand bedraagt.
  • Ga met deze offerte naar je werkgever en leg hem de offerte voor. Wij kunnen bij eventuele vragen van de werkgever extra uitleg geven over de BOVAG Leasefiets en hem wijzen op de voordelen.

Wanneer je werkgever akkoord is, dan houdt hij maandelijks een gedeelte van de kosten in op je salaris of verrekent het bijvoorbeeld met jouw reiskosten vergoeding of andere onkosten vergoedingen, zoals een eigen bijdrage voor privé gebruik van de fiets.

Voordelen voor jou

  • Elk type fiets is mogelijk, een e-bike maar ook een speed pedelec.
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Na de lease periode is het mogelijk om de fiets over te nemen
  • Met de fiets naar het werk is beter voor je conditie maar ook voor het milieu
  • Nooit meer in de file of parkeerproblemen
  • De BOVAG Leasefiets is inclusief onderhoud en reparatie, verzekering tegen diefstal en schade, pechhulp, ongevallen opzittende verzekering en verhaalrechtsbijstand.

Bent u werkgever? kijk dan op http://leasefiets.nl

Wettelijke regelingen
Werkkostenregeling (WKR) Alle werkgevers zijn verplicht om per 1 januari 2015 met de WKR te werken. Binnen deze regeling mag de werkgever 1,2 % van de totale fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers.

Gerichte vrijstelling is bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding tot € 0,19 die buiten de WKR valt maar wel te combineren is met de BOVAG Leasefiets

Bekijk voor meer informatie het Belastinghandboek op www.belastingdienst.nl


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Dit is waarom de E-bike onverminderd populair blijft

Elektrische fietsen blijven onverminderd populair. Uit recent onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een e-bike als vervoermiddel. Dit is niet verwonderlijk, gezien de vele voordelen die een elektrische fiets biedt ten opzichte van een gewone fiets. In dit artikel kijken we naar de redenen achter de groeiende populariteit van e-bikes en wat dit betekent voor de fietsindustrie en het milieu.

Bij Velo de Ville is alles mogelijk!

Bij VELO DE VILLE hebben ze configureren bijna tot kunst verheven. Het produceren van op klantenwensen afgestemde fietsen zit zo in hun maakproces verweven, dat bijna geen enkele VELO DE VILLE, die van de band afrolt, hetzelfde is.

Profiteer van de Batavus Finez e-bikes Actieradius Actie

De lente is weer begonnen. Bij Batavus snappen we als geen ander dat het fijn is om een frisse neus te halen en te genieten van het mooie lenteweer. Met een e-bike gaat er een wereld voor je open. Ben jij ook van plan een e-bike te kopen? Profiteer van 27 maart t/m 30 juni 2023 van een gratis grotere accu bij aankoop van een Batavus Finez e-bike. Met deze accu leg jij moeiteloos langere afstanden af. Profiteer van een voordeel tot wel Ä200,-.

Profiteer tijdelijk van 350,- korting op de Qwic Premium MN7D+

Ontvang nu tijdelijk 350,- korting op de populaire QWIC Premium MN7D+ elektrische fiets. Maar wees er snel bij, want op=op

SQlab zadels

Het perfecte zadel voor elke fiets

Bobike One Junior steuntje in de rug voor kinderen

Het nieuwe One Junior zitje van Bobike biedt de stevigheid en het gebruiksgemak dat een kind nodig heeft om mee te rijden op de fiets. Het biedt ondersteuning aan kinderen van 6 tot 10 jaar oud, tot 35 kg.

LESS SEAMS, MORE AERO, MORE COMFORT


Verbond van Verzekeraars: tweede slot minimaal ART*

Aan welke kwaliteitseisen moet een tweede slot voldoen? Het Verbond van Verzekeraars en slotenfabrikanten hebben dit door de Stichting ART laten onderzoeken. Uitkomst is dat een tweede slot minimaal ART 1 ster (ART*) moet zijn.

Drie tips om meer te fietsen in 2023

In het nieuwe jaar maken we altijd weer goede voornemens. We beginnen met een schone lei en willen dingen echt anders gaan aanpakken. Meer bewegen staat bij velen hoog op het lijstje. Toch beginnen we hier vaak heel enthousiast mee en zien we dat dit na enkele weken alweer vergeten is. Zonde, want het is nou eenmaal een feit dat we in Nederland (veel) te weinig bewegen. Daarom juist goed om hier het komende jaar actief mee aan de slag te gaan.

NIEUW BOBIKE ONE JUNIOR

Bobike introduceert de volledig nieuwe One Junior, een junior zitje voor dragerbevestiging. geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud, met een lichaamsgewicht tot 35 kg.

HOUD JE VOETEN WARM EN DROOG

Fietsen in de regen is heerlijk zolang je geen natte voeten krijgt. Om je voeten droog te houden, bieden overschoenen uitkomst. Ze houden wind en regen tegen zodat je voeten niet alleen droog blijven maar ook op temperatuur blijven. Kies voor het formaat altijd voor een maat groter dan jouw schoenmaat, dan weet je zeker dat de overschoen past.

New Looxs Vigo fiets- en schoudertas

New Looxs introduceert de Vigo fiets- en schoudertas. Deze nieuwe tas, beschikkend over een verstelbare schouderband, een extra regenhoes, reflectie en handige opbergvakjes, is ontworpen voor de fietser die graag kilometers maakt.

KEUZEHULP: MERINO PRODUCTEN

DE MAGIE VAN MERINO WOL Bij AGU hechten we de grootste waarde aan de kwaliteit van de materialen waarmee onze producten worden gemaakt. Zodat jij met veel plezier de fiets op stapt en super comfortabel kilometers maakt. Eťn van onze favoriete materialen is Merino wol. Maar wat maakt Merino wol zo goed dat het bijna magische eigenschappen heeft? We leggen het graag uit.

5 x hier moet je op letten bij het afsluiten van een fietsverzekering

Ben je van plan een fietsverzekering af te sluiten? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten als je dit gaat doen. Zo kun je uit verschillende soorten fietsverzekeringen kiezen en een aantal verschillende aanvullende dekkingen. Het type fiets dat je verzekert kan daarnaast invloed hebben op de premie en je eigen risico. Benieuwd waar je op moet letten? In dit artikel lichten we vijf belangrijkste dingen voor je uit.

OP FIETSVAKANTIE, WAT HEB JE NODIG?

9 TIPS VOOR JOUW FIETSVAKANTIE (IN EIGEN LAND) In Nederland gaan er jaarlijks 1,1 miljoen fietsers in eigen land op fietsvakantie en dat worden er steeds meer. Het feit dat deze manier van reizen steeds populairder wordt, is niet verbazingwekkend. Vergeleken met andere transportmiddelen begint de vakantie al vanaf de voordeur. Een fietstocht is misschien geen luxueuze reis, maar wel een onvergetelijke ervaring, vol avontuur en verrassingen onderweg. Om goed voorbereid op pad te gaan en jezelf te wapenen tegen onvoorziene weersomstandigheden, lekke banden en andere uitdagingen die je op de weg kunt tegenkomen, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. In deze blog geven we tips om jouw fietsvakantie onvergetelijk te maken. Wat neem je mee, wat niet en vooral, hoe neem je alles mee?

Nieuw - Bobike One Eco

Het beste compromis tussen duurzaamheid en veiligheid

NIEUW: Premium i Auto van Qwic

De Premium i komt vanaf juni 2022 met een automatisch schakelsysteem. Deze technologie zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring: de ingebouwde artificiŽle intelligentie neemt het hele schakelproces volledig van jou over!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 


Facebook


Financiering