SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!

SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!


SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!


Bij de keuze voor een elektrische fiets kun je kiezen voor een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. In alle drie de categorieŽn mag Sparta zich nu Testwinnaar noemen! Dus voor welke motorpositie je ook kiest, Sparta heeft de beste e-bike.

WINNAAR CATEGORIE VOORWIELMOTOR
De F8e is door de consumentenbond verkozen tot beste koop. Met de stille voorwielmotor en de accu-keuze is deze fiets uitermate geschikt voor zowel korte ritten als lange ritten. Lees hier meer over de test van de Consumentenbond.

WINNAAR CATEGORIE MIDDENMOTOR
De M8i Ltd Connected heeft de Fiets Innovatie Award binnengesleept. Deze fiets is voorzien van een track en trace module waardoor deze e-bike ook wel de anti-diefstalfiets wordt genoemd. Tevens krijg je automatisch een melding als de batterij opgeladen moet worden of wanneer de fiets zich onverwachts verplaatst. Lees hier meer over de award voor de connected e-bike.

Daarnaast is deze fiets uitgerust met een middenmotor met IONģ technologie. Dankzij deze stille en krachtige motor is de M8i en de M10i als winnaar gekozen door het gerenommeerde e-bike magazine E-bike & Trekking.

WINNAAR CATEGORIE ACHTERWIELMOTOR
In de categorie achterwielmotor is de R20i door het consumentenplatform elektrischefietsen.com als beste getest. De R20i staat bekend als een e-bike die uitermate geschikt is voor recreatieve tochten.

Het testteam van elektrischefietsen.com was voornamelijk erg te spreken over de stille en comfortabele aandrijving. Het eindoordeel was een 9.5! Lees hier meer over de testuitslag van Elektrischefietsen.com


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Display cover/beschermhoes

Display cover/beschermhoes voor ebike

Bovag fiets lease

Bovag fiets lease

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tm 12:30 - 13:30 tm 18:00
Woensdag:  9:00 tm 12:30 - 13:30 tm 18:00
Donderdag:  9:00 tm 12:30 - 13:30 tm 18:00
Vrijdag:  9:00 tm 12:30 - 13:30 tm 20:00
Zaterdag:  9.00 uur - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering