SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!

SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!


SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!


Bij de keuze voor een elektrische fiets kun je kiezen voor een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. In alle drie de categorieŽn mag Sparta zich nu Testwinnaar noemen! Dus voor welke motorpositie je ook kiest, Sparta heeft de beste e-bike.

WINNAAR CATEGORIE VOORWIELMOTOR
De F8e is door de consumentenbond verkozen tot beste koop. Met de stille voorwielmotor en de accu-keuze is deze fiets uitermate geschikt voor zowel korte ritten als lange ritten. Lees hier meer over de test van de Consumentenbond.

WINNAAR CATEGORIE MIDDENMOTOR
De M8i Ltd Connected heeft de Fiets Innovatie Award binnengesleept. Deze fiets is voorzien van een track en trace module waardoor deze e-bike ook wel de anti-diefstalfiets wordt genoemd. Tevens krijg je automatisch een melding als de batterij opgeladen moet worden of wanneer de fiets zich onverwachts verplaatst. Lees hier meer over de award voor de connected e-bike.

Daarnaast is deze fiets uitgerust met een middenmotor met IONģ technologie. Dankzij deze stille en krachtige motor is de M8i en de M10i als winnaar gekozen door het gerenommeerde e-bike magazine E-bike & Trekking.

WINNAAR CATEGORIE ACHTERWIELMOTOR
In de categorie achterwielmotor is de R20i door het consumentenplatform elektrischefietsen.com als beste getest. De R20i staat bekend als een e-bike die uitermate geschikt is voor recreatieve tochten.

Het testteam van elektrischefietsen.com was voornamelijk erg te spreken over de stille en comfortabele aandrijving. Het eindoordeel was een 9.5! Lees hier meer over de testuitslag van Elektrischefietsen.com


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Hoe zit jij op jouw fiets?

In samenwerking met Jolanda Koot, oefentherapeut Cesar, adviseren wij u graag over uw juiste zithouding op uw fiets.

Batavus Actieradius Actie

Met de Actieradius Actie van Batavus kom je verder.

E-Bike van het jaar 2019! Sparta M8b!

Dit is 'm! Completer wordt hij niet!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Woensdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Donderdag:  9:00 uur - 18.00 uur
Vrijdag:  9:00 uur - 21.00 uur
Zaterdag:  9.00 uur - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Van dinsdag t/m vrijdag hebben we van 12:30 tot 13:30 lunchpauze.


Facebook


Financiering