Sparta

De nieuwste Sparta-fietsen

Sparta zet trends. Over ieder frame, design en technisch detail is nagedacht. De brede collectie Sparta-fietsen biedt voor iedereen een passende fiets.

Elektrische fiets

Sparta introduceerde als eerste de elektrische fiets met inmiddels 500.000 verkochte elektrische fietsen is Sparta dan ook het meest verkochte merk. Sparta heeft diverse soorten elektrische fietsen met verschillende rijeigenschappen. Ze hebben een krachtige aandrijving (uitgedrukt in Nm) en een hoge actieradius. De actieradius geeft aan hoe ver je kunt rijden zonder de accu op te laden.

Er is keuze uit drie verschillende systemen:

  • ION® : een actieradius tot 150 km
  • Bosch : een actieradius tot 135 km
  • E-motion : een actieradius tot 100 km

Trendy

Een elektrische fiets is comfortabel. Maar voorheen werd deze niet als trendy gezien. Sparta brengt hier verandering in door een aantal trendy stadsfietsen uit te rusten met elektrische aandrijving. Denk hierbij aan de stoere transportfiets, maar dan elektrisch!

Lifestyle fietsen

De nieuwe Sparta lifestyle fietsen worden gekenmerkt door opvallende designs en kleuren. Deze trendy lifestyle fietsen onderscheiden zich van anderen. Er is een ruime keuze. Van een oer-Hollandse transportfiets tot een meer minimalistisch design in diverse trendy kleuren. Een stadsfiets met veel of weinig versnellingen, met een verende of vaste zadelpen of voorvork. Of toch de ouderwetse maar nog altijd trendy omafiets, met het eenvoudige design en degelijke prestaties.

Kinderfiets

Sparta heeft kinderfietsen voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. Het assortiment staat garant voor de leukste, origineelste en veiligste kinder- en jeugdfietsen. Van stoere en hippe fietsen, tot gewone schoolfietsen. Iedere kinderfiets is net als alle andere Sparta fietsen gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.

Speciale wensen

Sparta heeft naast elektrische-, lifestyle- en kinderfietsen ook modellen voor mensen met speciale wensen. Zo voorziet Sparta o.a. dames en heren die langer zijn dan 1,95 meter van een fiets op maat, maar ook een fiets met extra lage instap of tandem behoren tot de mogelijkheden. Ook deze modellen zijn in elektrische uitvoeringen beschikbaar. Tegenwoordig kunnen ook moeders terecht bij Sparta voor de speciale moederfiets. Deze fiets is zo ontworpen dat die, na de kindertijd, weer tot een normale stadsfiets getransformeerd kan worden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 


Facebook


Financiering